Administrator
Ktos ma jakies propozycie na jakas mape pisac na dole .
||
||
||
||
||
||
||
V
Moderator
ba_jail_wiki_prision_mct_final
ba_jail_rapeus_v3.
ba_jail_orange_b3
ba_jail_maximum_b1
ba_jail_electric_largev5
ba_jail_electric_large_remix
Dlaczego te mapy ? : dlatego ze tylko te znalazlem na necie xD
Administrator
FeNIX wybierz z tych map 2 mapy .. Bo za duzo troche xD
Moderator
xD a i mam pytanie i propozycje najpierw propozycja zrobcie dzial pt, "PYTANIA" nobo ten post mial byc w tym dziale heh
a pytanie brzmi kto jest prawdziwym ADMINEM bo jakos nie wiem... A w dzialem pt "Regulamin Forum przez headshot" sie pogubiłem otrzymam odpowiedz? a i w shotbuxie napisalem te 2 mapy sry za 2 odpowiedzi w shotbuxie ale tam chyba nie mozna edytowac
I jeszcze jedno jakby ktos chcial (raczej nie ) ale ten post byl edytowany 1 raz przezemnie bo zapomnialem powiedzieć o tym shotbuxie. chyba juz nie bede edytowac tego posta xD
Ostatnio edytowany przez FeNiX (2010-02-24 17:43:11)
Administrator
FeNiX Ja jestem Head Adminem serwera i Forum . i head adminem na serwerze jest SkoRpi . A headshot jest Adminem . a regulamin forum jemu edytowalem bo glupio wygladalo ;D Bylo cos takiego: niespamujemy a na koncu napisal To wszystko xD
Moderator
aha thx anakonda jakos nie ogarnialem
Administrator
headshot ta mapke co podales jest fajna wiec moge wgrac ale pozniej
Moderator
Ej ten post nie do tego tematu ale nie moge znalesc tematu propozycje bo go niema
A propozycja to zrobienie jakiegos np turnieju xD |2 on 2||3 on 3| jakos tak
Raczej uda mi sie zebrac kilku ludzi xD np anakonda z hs'em ja np z moim kumplem i moich kilku kumpli sie dołaczy co wy na to?
FeNiX napisał:
Ej ten post nie do tego tematu ale nie moge znalesc tematu propozycje bo go niema
A propozycja to zrobienie jakiegos np turnieju xD |2 on 2||3 on 3| jakos tak
Raczej uda mi sie zebrac kilku ludzi xD np anakonda z hs'em ja np z moim kumplem i moich kilku kumpli sie dołaczy co wy na to?
po co?
Moderator
Tak żeby rozkręcić forum no zeby wiecej ludzi bylo
MG_Hellhound_Survival_V1_4_1
mg_ba_Tower
fajne mapki
Administrator
JAblek jak chcesz cos dodac to nazwa mapki i Download ..
Wzor:
Nazwa:
Download:
Dla czego ta mapa ?:
Moderator
ej anakonda to wgrasz te mapy co mowilem?